Voor beginners (vooral studenten) is het financieel plan het meest erkende probleem dat door hen is bekeken bij het bouwen van een site. Om een site te runnen is inderdaad een Internet Faciliterende administratie nodig die u veel geld kost en de feiten bevestigen echt dat niemand dat geld tijdens het leer- of testproces hoeft uit te geven. Maar… hoe prettig zou het zijn om ervan uit te gaan dat u het web voor uw site gratis krijgt, d.w.z. gratis! Er zijn inderdaad verschillende fasen waarin u uw site voor niets kunt hebben, zolang u daarom vraagt, u moet gewoon de juiste kiezen voor uw site. hosted exchange

Voordat we verder gaan, zouden we een korte proloog van Web Facilitating moeten houden. Web Faciliteren is de hulp waarbij extra ruimte op een server op uw site wordt ondergebracht. Wanneer uw site naar dergelijke servers wordt verzonden, is deze meestal via internet toegankelijk voor de klanten. De klanten moeten het webadres of de ruimtenaam van uw website invoeren in de internetbrowser. De pc zal zich op dat moment associëren met de server en de pagina’s aan de clients tonen. In ieder geval hebben de gratis internetdiensten enkele beperkingen opgelegd, zoals beperkte gegevensoverdracht, het tonen van hun eigen promoties, opslaglimiet, enzovoort, maar als je een student of student bent of aan de andere kant als je Als u uw site wilt verlaten voor het einddoel van testen, is het gebruik van deze gratis faciliterende platforms aanzienlijk verbeterd. Hier, in dit artikel, laten we u ongeveer 7 beste bestemmingen zien met de verwachting van gratis webfacilitatie. webdevelopment

 1. 000webhost
  000webhost, aangedreven door Hostinger, is ook een van de meest bekende gratis webfaciliterende leveranciers. Bij gratis facilitering van 000webhost krijgt u een cPanel, een automatisch installatieprogramma voor WordPress, een apparaat voor webdesigners, enzovoort. De faciliterende fase handhaaft PHP, MySQL, CSS, JavaScript, enzovoort, en bovendien is er een dwingende reden om ongewenste promoties door de gespecialiseerde coöperatie te plaatsen (d.w.z. Advertentievrije facilitering). Evenzo biedt de 000webhost u administratie, aangezien servers geavanceerde firewalls gebruiken met DDoS-beveiliging die de verzekering van uw site garandeert. U kunt 000webhost gratis faciliteren zolang u nodig heeft, en als u ook kunt overstappen naar betaalde abonnementen om aan extra elementen te komen.

Details:

300 MB plaatruimte
Promotie Gratis Faciliteren
Volledige hulp bij PHP- en MySQL-gegevensset
Een enkele Tick-vestigingscyclus
Verschillende gratis formaten
Hoewel, in een gratis faciliterende account van 000webhost, heb je enige controle over maximaal 2 dynamische sites tegelijk met het gegeven apparaat in het cPanel en wordt er niet van je verwacht dat je deelneemt aan een afbetalingstechniek (Mastercard, laadpas, enzovoort) om ga naar het gratis web faciliteren.

 1. Wix
  Wix is een van de belangrijkste spelers op het gebied van webontwikkeling die naast verschillende elementen gratis sitefacilitering biedt. Wix, gevestigd in Tel Aviv, Israël, werd in 2006 uitgezonden om administraties voor webverbetering aan te bieden. Het stelt klanten ook in staat sites samen te stellen via het intuïtieve verbindingspunt. Het biedt u een betrouwbaar faciliterend beheer, aangezien de inhoud van uw site allemaal wordt opgeslagen op beveiligde servers die over de hele wereld zijn gerangschikt. Bovendien is er geen enkele vorm van oprichtingsproces vereist, aangezien uw site dienovereenkomstig zal worden gefaciliteerd kort nadat deze is gedistribueerd.

bepalingen:

Capaciteit tot 500 MB
Wix.com-subdomein
Apparaten slepen en neerzetten met verschillende gratis formaten
Beveiligingscontrole op hoog niveau
Geprogrammeerd arrangement
In het gratis ondersteuningsplan plaatst Wix zijn advertenties op uw site en bovendien moet u hun subdomein gebruiken als uw siteadres. In ieder geval, om deze promoties te elimineren en een aangepaste ruimte naast verschillende extra hoogtepunten te gebruiken, moet u overschakelen naar het premium faciliteringsplan.

 1. Renderen
  Render is een cloudplatform voor hedendaagse applicaties dat een algemeen antwoord geeft voor het overbrengen en verwerken van uw webapplicaties. Het biedt een scala aan hoogtepunten, waaronder automatisch schalen, aanpassing van de belasting en non-stop organisatie, waardoor het voor u eenvoudig wordt om uw applicaties op schaal uit te voeren.

Met Render kunt u ongetwijfeld uw applicaties naar de cloud sturen, zonder het bestuur of arrangement te belasten. Het podium ondersteunt een groot aantal dialecten en structuren, zoals Node.js, Python en Ruby on Rails, waardoor het voor u eenvoudig wordt om de juiste innovatie voor uw toepassing te kiezen.

bepalingen:

Eenvoudige organisatie met een enkele tik.
Gratis opslag van 1 GB.
Auto Scaling om te gaan met verkeersoverstromingen.
Non-stop verzenden om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.
Gratis SSL-aanbevelingen voor veilige correspondentie met klanten.

 1. Weebly
  Weebly, gevestigd in San Francisco, is een opmerkelijke webfaciliterende beheerfase die wordt beperkt door de moederorganisatie Square, Inc. Het biedt verschillende faciliterende plannen naast de meest recente site-indelingen en vereenvoudigde apparaten. Weebly biedt bovendien verschillende

huur inherente elementen en er is een dwingende reden om een uitbreiding te introduceren om ze te gebruiken. Hoe het ook zij, net als andere gratis faciliterende fasen, heeft Weebly ook een deel van zijn belemmeringen wat betreft elementen, u moet bijvoorbeeld het Weebly-subdomein gebruiken als het webadres van uw webpagina, Weebly-promoties op uw webpagina weergeven, en dus op.

Bijzonderheden:

Capaciteit tot 500 MB
Weebly.com-subdomein
Gratis SSL-beveiliging
Verschillende gratis lay-outs
Gratis zoekmachine optimalisatie
Weebly bedient uw site over het gehele serverframework, wat het tentoonstellingstempo van uw site verbetert. Afgezien van de gratis faciliterende plannen, biedt Weebly ook enkele premium faciliterende plannen aan. U kunt overstappen op deze uitzonderlijke ontwerpen om weg te blijven van Weebly-promoties, om een aangepaste ruimte, onbeperkte capaciteit, enzovoort te gebruiken.

 1. AwardSpace
  AwardSpace is een van de belangrijkste gratis sites die leveranciers faciliteert met eersteklas serverinnovatie. Het meest verbazingwekkende aspect van het gratis faciliteren van AwardSpace is dat het zonder promotie is en dat u geen ongewenste advertenties op uw site hoeft te plaatsen. U kunt ongetwijfeld beginnen met uw site om gefaciliteerd te worden met AwardSpace, u hoeft alleen maar een gratis site-faciliterende account aan te maken, een van de twee CMS te kiezen en de vestiging voor het equivalent te doen. AwardSpace biedt ook verschillende betaalde faciliterende plannen en u kunt op elk gewenst moment overschakelen van gratis naar betaald faciliteren om aan de extra elementen te komen.